Travna ruša cenik
Travna ruša urejanje vrtov

POLAGANJE TRAVNE RUŠE

Nimate časa, a bi vseeno želeli imeti lepo zelenico? Travna ruša je vzgojena prav za ta namen. Travna ruša oz. travni tepih je vzgajana in negovana več let, preden se jo odreže in položi. S tem se doseže, da se travna ruša primerno zgosti in da v njej ni prisotnih plevelov.

Ponudnikov travne ruše je precej, a njihova kvaliteta močno variira. Nekateri se v želji po hitrem dobičku odločijo travno rušo prodajati prej, kot je to s strani stroke priporočljivo. Takšnim ponudnikom se pri Pro Garden izogibamo in raje posežemo po sicer dražji, a kakovostnejši travni ruši. Sodelujemo le s preverjenimi dobavitelji, saj nam kvaliteta našega dela in s tem zadovoljstvo strank, največ pomeni.

Travno rušo se dobavi v zvitkih ali odrezanih ploskvah in je povečini debela 5-7 centimetrov. Polaganje travne ruše se izvede na v naprej pripravljeno podlago. Le-tej je potrebno nameniti posebno pozornost, saj je kvalitetna priprava terena poglavitnega pomena za nadaljnjo uspešno rast trave.

STORITEV ZAJEMA

 • Odstranjevanje obstoječe travne ruše (v kolikor je potrebno).
 • Nabavo in navoz kvalitetne presejane zemlje.
 • Nabavo in navoz kremenčevega peska za zadrževanje vlage.
 • Grobo in fino planiranje terena.
 • Nabavo in polaganje travne ruše.
 • Valjanje, gnojenje in zalivanje.

ZAGOTAVLJAMO VAM

Naše stalno prizadevanje za kvalitetno izvedene storitve, nam vsako leto prinaša več projektov. Osredotočeni smo na želje strank in zagotavljanje visoke ravni vrtnarskih storitev.

Po zaključeni storitvi vam podamo natančna navodila o negi in skrbi za rastline. V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo, saj nam je v interesu, da vaš vrt ostane lep še mnogo let.

  • HITRA IZVEDBA

   Cenimo vaš čas, zato se vedno držimo dogovorjenih rokov.

POGOSTA VPRAŠANJA

 • Ali so ogledi in ponudbe brezplačni?

  Ogledi so v Ljubljani in bližnji okolici brezplačni. V kolikor ste bolj oddaljeni, vas bomo predhodno obvestili o stroških ogleda in po potrditvi z vaše strani potem pridemo na ogled.

  Ponudbe so brezplačne in neobvezujoče. Tudi morebitno spreminjanje ali prilagajanje količin je brezplačno.

 • Kdaj je možna izvedba?

  Izvedba je navadno možna v roku 1 tedna, najkasneje v roku 14 dni. Razen, če je daljše obdobje slabega vremena, v tem primeru vas o zamiku del obvestimo in pričnemo z deli takoj, ko je mogoče.

  Dela vedno izvedemo v celoti in ne delamo na več projektih hkrati. Zavedamo se, da je želja vsakega, da je vrt čimprej urejen, zato se potrudimo, da so dela izvedena karseda hitro.

 • Ali na rastline nudite garancijo?

  Na vse dobavljene rastline nudimo polletno garancijo. Več o garancijskih pogojih si lahko preberete v dokumentu Garancijski pogoji, ki ga najdete na dnu levega stolpca.

CENE MATERIALA IN STORITEV

Nabava in navoz presejane vrtne zemlje 48,80 €/m3
Nabava in navoz kremenčevega peska 63,45 €/m3
Nabava in navoz prodnikov 85,40 €/m3
Nabava in raztros okrasnega lubja 12,08 €/vreča
Nabava in vgradnja kovinskih robnikov 9,00 €/m
Nabava in razgrinjanje filca, zaščitne tkanine proti plevelu 1,46 €/m2
Nabava in vgradnja impregniranih opornih količev 18,30 €